15-20 russ i slåsskamp i Oslo

Støy og vold fra russen i hovedstaden natt til tirsdag.

«RULLING»: Vi ble med russebussene Klassen 2018 og Paris Riots på «rulling». Foto/Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til tirsdag skapte russen virkelig hodebry for nødetatene i Oslo. Først mottok politiet en del klager på feststemte avgangselver i både Oslo, Asker og Bærum.

- Vi mottar en del klager på støy fra russ, hovedsakelig russebusser, forskjellige steder i distriktet. Så langt vi har kapasitet, vil vi forsøke å følge opp disse klagene, skrev politiet på Twitter.

Masseslagsmål

Senere opplyste operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Jøkling, at de hadde fått inn meldinger om et stort antall russ med russebusser som barket sammen ved Sørkedalen nordvest i Oslo kommune.

- Det skal dreie seg om 15-20 russ som har barket sammen i et neveslagsmål. Vi har også fått meldinger om de har kastet gjenstander på hverandre, sa han til Dagbladet i 02-tida.

Jøkling fortalte natt til tirsdag at det jevnt over har vært klager på russen hele russetida, men at det som oftest ikke kommer inn så dramatiske meldinger. Derfor tok de ingen sjanser, og sendte et større antall politipatruljer og ambulanser til stedet for å få kontroll på situasjonen, og sjekke om noen er skadd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer