15-21 personer i utested-slagsmål

Fire separate slagsmål på samme utested ga Kristiansand-politiet nok å henge fingrene i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En beruset mann var lagt i bakken av dørvaktene. Umotivert sparket en mann den berusede i hodet. Han endte på sykehus med hodeskader, men blir trolig utskrevet søndag.

Det var noe av kaoset som møtte politimennene ved et utested i Kristiansand sentrum i 02-tiden. 6-8 personer var involvert i en slåsskamp, 3-5 i en annen, 3-5 i den tredje og 3 i den siste. I alt fire slåsskamper utspant seg samtidig, men uavhengig av hverandre inne i og utenfor utestedet.

En mann ble brakt til legevakta etter å ha fått et glass i hodet, mens resten slapp fra slåsskampene uten alvorlige skader.

Tre ranet en

Det var ikke bare på dette utestedet det gikk hett for seg natt til søndag i sørlandsbyen.

Fra sin leilighet så kvinnen tre gutter gå løs på en 21-åring i en bakgård i Kristiansand sentrum like før klokken 04. Hun var sikker på at mannen ble slått ihjel. Hun hørte guttene be om mobilen og pengene til 21-åringen før de gjøv løs.

De tre guttene på 18-19 år ble raskt pågrepet av politiet, og 21-åringen slapp fra ranet uten alvorlige skader.

Ville beholde spriten

To politimenn ville ta brennevinsflaska fra en 19-åring som satt og delte drikkevarene med ei 15-årig jente i sentrum. Før politiet rakk å gjøre rede for seg, gikk gutten til angrep. Han ble pågrepet og er anmeldt for vold mot politiet.

Politiet måtte også rykke ut da en 15-årig jente hadde hjemme-alene-fest. 40-50 ungdommer møtte opp, flesteparten uten innbydelse. Politiet hjalp henne med å bli kvitt gjestene.