Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15-årig gutt død etter knivstikking i Sverige

Skjedde på skolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 15-årig gutt er død etter at han ble knivstukket på skolen i den sørsvenske byen Broby, melder Aftonbladet.

Det var i 13-tida den avdøde gutten og en 14-åring kom i bråk med hverandre. Basketaket endte altså med at 15-åringen ble knivstukket, og han døde seinere på sykehus.

Avhør Politiets etterforskning er på et tidlig stadium.

- Vi skal prøve å finne ut hva som har skjedd, og om begge deltok i basketaket, sier Skåne-politiets talsmann Calle Persson.

15-åringens pårørende er informert om dødsfallet. Imens avhører politiet vitner og skoleansatte, ifølge Kvällsposten/Expressen.

Etter knivstikkingen, som skjedde i en korridor på Göingeskolan, avbrøt rektor Robert Diriksen undervisningen og samlet elevene for å informere om hva som hadde skjedd.

- Mange av elevene er selvsagt sjokkert og lei seg etter hendelsen, sier Diriksen.

Foreldre til skolen Etter rektors brifing samlet lærerne elevene i klasserommene for å bearbeide inntrykkene. Flere foreldre kom også til skolen, også foreldrene til 14-åringen, opplyser rektor.

Kriminell lavalder i Sverige er 15 år. 14-åringen blir dermed sosialtjenestens ansvar.

Dagbladet følger saken.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media