Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15-åring drept på gravplass

Sverige rystes av drap på en tenåring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To tenåringer på 14 og 15 er mistenkt for å ha noe med drapet å gjøre. De er pågrepet og sitter i avhør. Den yngste er for ung til å bli straffeforfulgt.

Det var i formiddag at svensk politi fant 15-åringen drept på en gravgård i Tyresjö sør for Stockholm. Gutten forsvant fra et behandlingshjem i går, og siden 02.30 i natt har det vært søkt etter gutten med hunder og helikopter.

Gutten ble funnet ihjelslått på en gravplass for muslimer av en tilfeldig forbipasserende. De to mistenkte er bekjente av den drepte.

Tilsto

Moren til en av de pågrepne guttene ringte i morges til moren til den drepte.

- Hun var aldeles fortvilet og fortalte at sønnen hennes hadde forklart henne at han hadde gjort noe galt med den drepte, sier politiinspektør Mikael Ericson til Aftonbladet.

Guttene skal også ha lettet sitt hjerte til en annen ved behandlingshjemmet. Politiets kriminalteknikere jobber nå i ettermiddag med å sikre spor på funnstedet.

FUNNET: Det var en tilfeldig forbipasserende som fant den ihjelslåtte tenåringen. Foto: ULF KARLSSON/EXPRESSEN
FUNNET: Det var en tilfeldig forbipasserende som fant den ihjelslåtte tenåringen. Foto: ULF KARLSSON/EXPRESSEN Vis mer
FUNNSTEDET:</B> Krminalteknikere har i hele dag jobbet med å sikre spor ved gravplassen der 15-åringen ble funnet drept.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media