Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15-åring frøs i hjel

Obduksjonen ved Gades institutt fastslår at den 15 år gamle jenta som ble funnet død på en holme ved Florø sentrum tirsdag, døde av forfrysning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gades institutt i Bergen bekrefter overfor Dagbladet :på nettet at 15-åringen frøs ihjel. Trolig var det kombinasjonen av fuktighet, kulde og vind som kjølte ned kroppen. Jenta ble funnet delvis avkledd, og nedkjølingen har sjedd gradvis.

15-åringen ble funnet tirsdag på en holme i Gaddevåg i Florø. Hun gar vært savnet siden fredag kveld. Jenta var innom en privatfest, og dukket ikke opp til avtalen med moren.

Den taktiske delen av etterforskningen er ikke ferdig. Politiet kan foreløpig ikke si med sikkerhet årsaken til at jenta har havnet i sjøen og senere tatt seg opp på holmen.

Obduksjonsrapporten viser ingen tegn på ytre skader. Det er ingen tegn på at jenta har vært utsatt for vold eller annen straffbar handling.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media