Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15-åring funnet død

15 år gamle Ann-Mari Seljeseth som har vært savnet siden fredag kveld er funnet død på en holme i Florø. Jenta ble funnet av fotografer som var i et helikopter for å ta bilder av stedet der jenta bodde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi vil ikke spekulere i dødsårsaken, sier Hans Rune Strandos ved Fjordane politidistrikt til Dagbladet :på nettet. Jenta har ingen tegn av ytre vold.

Funnet av fotograf

15-åringen ble funnet klokka 12.00 i dag av fotografer som var i et helikopter for å ta bilder av stedet der jenta bodde. De oppdaget henne bak et naust på en holme ca. 150 meter fra land. Jentas klær ble funnet på en brygge på holmen.

Årsaken til dødsfallet er ikke kjent.

Strandos sier at saken blir etterforsket på vanlig måte av Fjordane politidistrikt uten bistand fra Kripos i første omgang. Dødsårsaken er ikke klarlagt, og den omkomne vil bli obdusert for å bringe på det rene om hun har druknet eller frosset i hjel, eller om hun døde av andre årsaker.

Forsvant etter fest

Ann Mari Seljeseth var fredag kveld sammen med en vennegjeng på en fest i et privathus i Krokane bydel, og forlot stedet rundt klokka 20.55. Kilder Dagbladet har vært i kontakt med er ikke i tvil om at Seljeseth var overstadig beruset da hun forlot stedet. Ifølge en avtale skulle moren hente datteren i sentrum klokka 00.30, men der møte datteren aldri opp. Store letemannskaper, blant annet fra Røde Kors har lett etter jenta siden hun ble meldt savnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling