Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15-åring pågrepet etter eksplosjon i Malmö

Politiet har pågrepet en 15 år gammel gutt etter at en bombe gikk av i bydelen Rosengård i Malmö julaften. Ingen ble skadd i eksplosjonen.

FJERDE EKSPLOSJONEN: Borettslaget Victoria Park ble julaften rammet av enda en eksplosjon, den fjerde i rekken. Dette bildet er fra en av de tidligere hendelsene. Foto: Stig-Åke Jönsson / NTB scanpix
FJERDE EKSPLOSJONEN: Borettslaget Victoria Park ble julaften rammet av enda en eksplosjon, den fjerde i rekken. Dette bildet er fra en av de tidligere hendelsene. Foto: Stig-Åke Jönsson / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eksplosjonen er den fjerde i området på få dager.

Bomben som gikk av julaften, var plassert utenfor en bygning som i helgen ble rammet av to eksplosjoner. I helgen ble også en bil sprengt i nærheten av bygningen.

Bakgrunnen for bombene kan være en konflikt mellom beboere og eieren av bygningen, tror politiet, som opplyser til avisa Expressen at den pågrepne 15-åringen foreløpig bare mistenkes å stå bak eksplosjonen julaften.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media