Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15 åring pågrepet etter knivdrama

17 åring stukket ned og alvorlig skadd i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var i halv seks tiden at en 17 år gammel gutt ble funnet hardt skadet i en hage på Høybråten i Oslo.

Gutten hadde alvorlige bukskader etter å ha blitt knivstukket. Vitner varslet politiet, mens en nabo ringte etter ambulansen.

Den unge mannen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden til 17-åringen er stabil.

Pågrep feil person

Rett før klokken 19.00 ble en 19-åring pågrepet uten dramatikk. Han ble senere sjekket ut av saken og sluppet løs.

- 17-åringen klarte å få frem et fornavn på gjerningsmannen som han sa til vitnene på stedet. Det medførte at vi gjorde noen raske koblinger, og pågrep feil mann. Han viste seg å ha alibi, og ble senere sluppet fri igjen, sier vaktleder på kriminalvakta i Oslo, Oddleif Sveinungsen.

Husket navnet

Den knivstukne 17-åringen kunne fra intensivavdelingen på Ullevål hjelpe politiet med etternavnet på gjerningsmannen. Det fikk politiet på rett spor igjen, og ved 21.30-tida pågrep de en 15-åring på Bygdøy.

- 15-åringen er siktet for ugjerningen. Vi har ikke funnet noe våpen, men er sikre på at vi har rett mann, sier Sveinungsen til Dagbladet.no.

Politiet har ikke avhørt den siktede ungutten ennå, og vet ikke bakgrunnen for knivstikkingen. De er heller ikke sikre på hvilken relasjon guttene har til hverandre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling