15-åring pågrepet for henrettelse av tre personer

Ungdommer tvunget ned på kne og skutt i hodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En person i 14- 15-årsalderen har blitt pågrepet i forbindelse med de henrettelsesliknende drapene på tre universitetsstudenter i en skolegård i Newark, skriver CNN, som baserer seg på en anonym kilde i politiet.

Det var lørdag kveld at de fire vennene Terrance Aeriel (18), Dashon Harvey (20), Iofemi Hightower (20) og Natasha Aeriel (19) ble stilt opp ved en vegg, tvunget ned på kne og skutt i hodet. Bare Natasha Aeriel overlevde, men mistet broren Terrance.

Og det er hun som har hjulpet politiet med å identifisere 15-åringen som nå er pågrepet, mistenkt for å stå bak de bestialske drapene.

Politiet tror fortsatt at de fire var offer for et tilfeldig ran, og at det er flere gjerningspersoner.

Vennegjeng

Natasha og broren hadde vært venner med Iofemi siden barneskole, og alle tre spilte i skolekorpset ved West Side videregående. Iofemi og Terrence dro sammen på skoleballet i 2006, kjørt dit av søsteren Natasha. På universitetet møtte de tre Harvey.

Familie og venner sier ingen av dem drev med narkotika eller var med i gjenger, og alle de fire ofrene skulle begynne på Delaware State universitetet denne høsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer