Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15-åring skadd i motocrossulykke

Fikk sykkelen over seg da hun skulle svinge unna konkurrent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En 15 år gammel jente fra Alta ble skadd under en motocrossulykke i Boden i Sverige.
Det melder Norrländska Socialdemokraten.

Ulykken skjedde da hun skulle svinge unna for en mannlig konkurrent som hadde falt. Da fikk hun sin egen sykkel over seg.
Akuttavdelingen ved Sunderby sykehus sier til Dagbladet at jenta er alvorlig skadd og ligger på intensivavdelingen.

- Det fins alltid en ambulanse på stedet ved alle konkurranser, noe som gjorde at jenta fikk hjelp raskt. Ambulansepersonalet ville ikke at jenta, som var ved bevissthet hele tiden, skulle reise seg. Hun ble lagt på båre og kjørt direkte til sykehus, sier Göran Ahlamn i arrangementskomiteen til avisen.

15-åringens trener kan i kveld fortelle at det står bra til med jenta.

- Dette var en vanlig tipp, og jenta er kraftig forslått. Hun har fått mye juling, men ingen brudd. Hun ligger inne til observasjon over natta, men kan sannsynligvis reise hjem i morgen, sier Lasse Hustad i Alta SSF til Dagbladet.

Like før klokken 23 opplyste sykehuset at jenta er bedre.
- Hn er i bedre form og får spise litt, men hun blir over natten.

Ulykken skjedde under konkurransen MX2 Ungdom. Konkurransen ble stoppet umiddelbart etter ulykken, men fortsatte senere på ettermiddagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling