<strong>TIL MINNE OM 15-ÅRINGEN:</strong> Blomster og hilsener på stedet der 15-åringen ble drept i Melbourne, Australia. Foto: William West/AFP
TIL MINNE OM 15-ÅRINGEN: Blomster og hilsener på stedet der 15-åringen ble drept i Melbourne, Australia. Foto: William West/AFP Vis mer

15-åring skutt av australsk politi

Gutten truet med kniver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Australsk politi har skutt og drept en 15 år gammel gutt etter at han truet dem med kniver. Politifolkene skjøt med skapt mot gutten, etter at de først hadde avfyrt varselskudd og brukt pepperspray mot ham.

Skyteepisoden i Melbourne sør i Australia torsdag kveld skjedde mindre enn en uke etter at en 15-åring ble drept av politiet i Aten. Denne skytingen førte til omfattende opptøyer i den greske hovedstaden.

Fredag morgen var det ikke meldt om tilsvarende uro i Melbourne. Men den drepte guttens familie fordømte skytingen, og politiets fagorganisasjon gjentok sitt krav om at politifolk må utstyres med elektrovåpen som gir bedøvende, men ikke dødelige sjokk.


NTB

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer