Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15-åring slo i hjel venninne

Finnene er sjokkerte etter at et drap er oppklart: En 15 år gammel gutt slo i hjel sin 14 år gamle skolevenninne og dumpet kroppen i en grøft fordi han var misfornøyd med været.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapet på den vakre 14-årige jenta skjedde for ett år siden. Eveliina Lappalainen ble slått i hjel på en sykkelsti og dumpet i en grøft.

Eveliina syklet hjem fra dansetrening i regnet. Hun hadde kort vei igjen da hun møtte skolekameraten, skriver Aftonbladet.

Den nå 16 år gamle gutten sier at han hadde lyst til å drepe på grunn av regnet. Han passerte jenta på sykkelstien, men snudde og fulgte etter henne. Så grep han tak i sykkelvesken hennes, stoppet henne og begynte å slå jenta i ansiktet.

Gutten, som er kraftig bygd, stoppet ikke selv om jenta ble bevisstløs. I stedet dro han henne ut i grøfta og tok kvelertak. Da jenta våknet til, tråkket gutten på kroppen og hodet. Jentas hode ble presset ned i vannet i grøften slik at hun druknet.

Deretter dro han fra åstedet. Dagen etter dro han på skolen som normalt.

Ingen ble mistenkt for drapet, men politiet har jobbet intenst med saken. I januar ringte politiet for å stille noen rutinespørsmål. Da brøt gutten sammen og fortalte hva han hadde gjort.

Hele Norges coronakart