15-åring voldtatt og lånt ut

Politiet i New York kaller det et av de verste tilfeller av sexmisbruk de har etterforsket: Et kjærestepar lokket en 15 år gammel jenta til et møte via internett. Deretter holdt de henne fanget i en uke og misbrukte henne på det mest bestialske.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samboerparet i New York fikk kontakt med 15-åringen over internett for to måneder siden. Hun forsvant fra hjembyen Wrentham 3. august. Politiet mener paret kjørte til Massachusetts for å plukke henne opp.

Allerede i bilen ble jenta påført håndjern. James Warren (41) misbrukte henne i bilen mens samboeren Beth Loschin (46) kjørte, heter det i siktelsen.

Fortsettelsen ble enda verre. Ifølge politiet holdt paret 15-åringen fanget i en uke. To av dagene ble hun utlånt til parets venn Michael Montez i bydelen Queens i New York City. Også han mishandlet jenta grovt.

Grusomt

Warren er siktet for kidnapping, 16 voldtekter og ytterligere ett tilfelle av seksuelt misbruk, skriver New York Times.

Loschlin er siktet for åtte voldtekter og ett annet misbruk, mens Montez er anklagd for tre tilfeller av kidnapping, ti voldtekter og barnemishandling.

Ingen av de tre erklærte seg skyldige ved fengslingsmøtet søndag.

Mobilen reddet

I hele uka jenta var forsvunnet, lette foreldrene fortvilet etter henne. Politiet i Wrentham satte opp plakater, sendte email til jenta og la beskjeder på mobilsvareren hennes. Uten livstegn.

Men sist torsdag ringte hun selv politiet i hjembyen og sa hun hadde det bra og var på vei til Los Angeles. - Hils mor og far, var jentas beskjed.

Politiet sporet samtalen til et mobiltårn på Long Island. De mistenkte at hun var tvunget til å ringe for å forvirre etterforskerne.

Mistanken ble bekreftet neste dag. Da hadde Warren og Loschin forlatt 15-åringen i den enkle eneboligen. Hun fikk ringe i fred.

- Jeg sa jeg var i Los Angeles. De tvang meg til å si det, fortalte jenta.

- Kom og finn meg

Ved hjelp av en konvolutt i boligen kunne hun gi adressen til politiet, som rykket ut og befridde jenta. Samboerparet kom hjem mens hun snakket med politiet i telefonen.

Politiet etterforsker nå om bortføringen var ledd i en større sammensvergelse for barnekidnapping.

James Warren ble arrestert for barnemishandling i 1979 og dømt til tre års fengsel.

PÅ ÅSTEDET: Politibetjenter forlater huset på Long Island utenfor New York hvor en 15 år gammel skolejente skal ha blitt holdt fanget. Beth Loschin (46), rett under, er ankaget for voldtekt i saken, mens James Warren, nederst, må svare for anklager om kidnapping, voldtekt, sodomi og seksuell vold.
Beth Loschin.
James Warren.