Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15-åringer overfalt av ungdomsgjeng

På vei til McDonald's i Oslo ble de to femten år gamle guttene overfalt og brutalt ranet. av et titall andre unge gutter. Ranet skjedde midt på ettermiddagen og helt uprovosert. Ingen forbipasserende reagerte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to femten år gamle guttene var tirsdag ettermiddag på vei bort til McDonald's midt i Oslo sentrum for å ta seg en hamburger. Guttene ble overfalt tirsdag ettermiddag i Oslo sentrum av et titall unge gutter fra innvandrermiljøet. Ingen forbipasserende reagerte.

- Vi gikk helt rolig bortover da tre gutter plutselig kom mot oss på en truende måte, og blokkerte veien for oss. De spurte etter penger, og vi trodde først at det var vanlige tiggere, forteller den ene gutten.

- Plutselig dukket det opp sju andre gutter. - Alle sammen omringet oss. Først gikk de løs på meg og rappet lommeboka mi ut av lomma, , sier den ene gutten. De to tør ikke å stå fram med fullt navn og bilde fordi raneren truet med å ta dem dersom som de fortalte om saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!