Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15 års fengsel for heroinsmugling

En 31 år gammel mann er i Halden tingrett dømt til 15 års fengsel etter at han i fjor sommer forsøkte å smugle 16,5 kilo heroin over grensen ved Svinesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Heroinbeslaget er det nest største som er gjort i Norge, og 31-åringen har nå fått en av de strengeste heroindommene som er gitt her i landet, melder NRK.

Ifølge tiltalen har mannen, en utenlandsk statsborger, ved to anledninger sist sommer tatt med seg store mengder heroin over grensa. I det første tilfellet ble ikke mengden heroin tallfestet, men det dreide seg om flere kilo. 20 dager etter denne innførselen ble mannen tatt da han forsøkte å smugle 16,5 kilo heroin, plassert i skjulte rom i bilen.

Heroinet skal han ha innført til Norge fra Slovenia.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling