Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15 flasker vin som belønning

Til den som står på ekstra hardt i sikkerhetskontrollen på Gardermoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Deltidsansatte i sikkerhetskontrollen på Gardermoen får 15 flasker vin i bonus dersom de jobber ekstra mye i de tre kommende månedene, skriver VG.

Brevet som informerte om den spesielle bonusordningen ble sendt ut fra ledelsen i Adecco Airpost Security 18. mai, og mange har reagert.

Årsaken til det spesielle bonusopplegget er at Adecco mangler ansatte.

«På bakgrunn av dette ønsker vi å gi hver deltidsansatt som i mai, juni og juli jobber tilsvarende 100 % stilling (ca 154 timer); 5 flasker vin for hver måned dette oppnås» heter det i brevet som avisa har fått tilgang til.

Psykolog og direktør i Arbeidslivets Komité mot Alkoholisme og Narkomani (AKAN), Halvor Kjølstad er opprørt.

- Dette er en type personalpolitikk som man sulle tro hørte en annen verden til. I et opplyst samfunn hvor vi er opptatt av å lære folk moderat alkoholkultur, er dette ganske tåpelig, sier han.

Driftssjef i Adecco, Bjørn Tore Sand, har ikke ønske å kommentere brevet.

 ALKOBONUS: Til sikkerhetsansatte på Gardermoen. Dette bildet er fra 2001. Illustrasjonfoto: SCANPIX
ALKOBONUS: Til sikkerhetsansatte på Gardermoen. Dette bildet er fra 2001. Illustrasjonfoto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling