Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15 halshoggede lik funnet i mexicansk turistby

Ble funnet på fortauet ved et kjøpesenter i turistbyen Acapulco.

Voldsbølge: En soldat passerer liket til en politimann som ble skutt av ukjente gjerningsmenn i feriebyen Acapulco i desember. Rivalisernende gjenger som sloss om herredømmet over regionen har utløst en bølge av drap og vold i Acapulco. (AP Photo/Bernandino Hernandez)
Voldsbølge: En soldat passerer liket til en politimann som ble skutt av ukjente gjerningsmenn i feriebyen Acapulco i desember. Rivalisernende gjenger som sloss om herredømmet over regionen har utløst en bølge av drap og vold i Acapulco. (AP Photo/Bernandino Hernandez) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da politiet rykket ut på en melding om skuddveksling like etter midnatt, fant de fem forlatte kjøretøy og de hodeløse kroppene til 15 unge menn på fortauet ved kjøpesenteret, opplyser politiet i delstaten Guerrero.

Ved likene var det lagt igjen beskjeder. Mennene var mellom 25 og 30 år gamle.

Drapene er trolig del av voldsbølgen som herjer i Mexico. I alt er 30.000 drept i løpet av de fire årene som har gått etter at landets regjering og president Felipe Calderon iverksatte en stor offensiv mot narkotikabandene i landet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling