15 lik funnet i Bagdad

I morgentimene i dag. 50 lik er funnet på ulike steder i Bagdad det siste døgnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Likene av 15 døde menn ble funnet i et forlatt kjøretøy i Bagdad i dag, sier talsmenn for Iraks innenriksministerium, ifølge BBC.

De 15 mennene hadde hender og føtter sammenbundet. Det var også tegn etter tortur på kroppene deres. De ble funnet i Khudra-området i Iraks hovedstad. Dette er et området som er befolket av sunnimuslimer, og ligger vest i Bagdad.


De drepte mennene var i alderen 25 til 40 år, ifølge den irakiske talspersonen Maj Falah al-Mohammedawi. Alle skal ha blitt skutt i hode og brystparti. Deres identitet er enda ikke kjent.

I løpet av det siste døgnet er det funnet lik etter 50 personer, melder talspersonene videre. Likene er funnet i både sunni- og sjiamuslimske områder. Blant disse var fire menn, som hang døde i en ledningsmast i et av Bagdads slumområder, i Sadr city, i går.

50 mennesker ble drept og 90 skadd i et bombeangrep i et østlige sjiaområdet av Bagdad søndag. Like etter angrepet gikk den markante sjialederen Moqtada Sadr ut og oppfordet sine tilhengere til å holde seg rolige. Til å frastå fra hevnaksjoner.