Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15 omkom da tankbil eksploderte i Pakistan

Minst 15 personer omkom lørdag da en tankbil eksploderte nordvest i Pakistan. Tankbilen fraktet drivstoff til NATO-styrkene i Afghanistan.

FLERE ANGREP: Bildet er fra et annet angrep på en tankbil med drivstoff til Nato i samme by 3. mai. Foto: AP Photo/Qazi Rauf
FLERE ANGREP: Bildet er fra et annet angrep på en tankbil med drivstoff til Nato i samme by 3. mai. Foto: AP Photo/Qazi Rauf Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De som omkom, forsøkte å samle drivstoff fra tankbilen etter at den var rammet av en liten bombe, ifølge lokale myndigheter.

- Plutselig blusset ilden opp igjen. Minst 15 mennesker, blant dem fire unge gutter som hadde samlet olje i bøtter, ble brent til døde, forteller den lokale tjenestemannen Shafeerullah Wazir.

Tragedien skjedde i nærheten av byen Landi Kotal i den pakistanske stammeregionen Khyber.

Et annet sted i Khyber skal 16 tankbiler ha blitt rammet av en bombeeksplosjon lørdag morgen. Ingen personer ble såret i dette angrepet, ifølge lokale myndigheter. Også disse tankbilene var på vei til Afghanistan med drivstoff til NATO-styrkene.
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media