15 savnet etter flom

Redningsmannskaper frykter at flere har mistet livet etter flom i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 15 mennesker er meldt savnet etter at den lille rolige fiskerlandsbyen ble rammet av enorme vannmasser i går. På få timer regnet det 60 mm nedbør, i tillegg har der regnet i Cornwall nå i flere uker.

Barn reddet

Flommen raste gjennom den lille byen og flere bygninger og en bro ble raskt ødelagt av de store vannmassene. Veier ble på kort tid forvandlet til elver, og biler fløt på vannmassene som små båter. Minst 50 biler ble skylt på sjøen.

Mennesker løp for livet da vannet strømmet på. Små barn ble reddet av voksne og folk søkte tilflukt i trær og på hustak. Tilsammen sju helikoptere jobbet i går kveld med å redde folk som satt isolert i byen ut av området.

100 mennesker ble evakuert før vannmassene, som ble beskrevet som en tre meter høy vegg, raste gjennom fiskerlandsbyen med ødeleggende kraft.

Søker

De 15 savnede er personer som myndightene ikke har klart å komme i kontakt med etter at pårørende har fortalt at de tror menneskene var i området som ble rammet av flommen. I ettermiddag har redningsmannskaper søkt gjennom bygninger og bilvrak for om mulig finne omkomne.

Det ventet mer regn i tida framover, men meteorologene melder at det ikke vil være så store nedbørsmengder som innbyggerne i regionen Cornwall har sett til nå.

SKADEMELDING:</B> Rundt 50 biler ble skylt på sjøen. Nå frykter man at noen som satt i biler ikke reddet seg ut i tide.