Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

150 hagenisser sluppet fri

Hagenissenes frigjøringsfront har slått til igjen. Denne gangen ble 150 nisser sluppet fri utenfor sentralbanken i Sydney.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lokale tv-stasjoner og aviser i Sydney i Australia har rapportert om flere tilfeller av hagenisse-napping i området. Politiet har stått helt uten spor, inntil i dag, da 150 hagenisser ble funnet på trappene til Australias sentralbank i Sydney.

Talsmann Craig Middleton ved bystyret i Sydney sier til Reuters at hagenissene ble funnet av gatefeiere tidlig om morgenen.

- Etter at nissene ble funnet igjen, har vi fått mange telefoner fra folk som savner dem. Men siden alle nissene har røde luer, hvite skjegg og grønne bukser er det vanskelig å vite hvilke nisser som tilhører hvilke hjem, sier Middleton.

Så langt har ingen påtatt seg ansvaret for aksjonen. Men alt tyder på at den beryktede «Hagenissenes frigjøringsfront» står bak. Flere ganger tidligere har de sneket seg inn i hager etter solnedgang, og tatt med seg hagenisser som de har sluppet fri i skogen.

Les også: Reddet 20 hagenisser

<B>FANGET:</B> Disse stakkars hagenissene er fremdeles i fangenskap.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media