150 ungdommer i masseslagsmål

Gjenger braket sammen i Årnes sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mellom 150 og 200 ungdommer braket sammen i et masseslagsmål i Årnes sentrum på Romerike, natt til mandag.

- Dette er uvanlig. Det var svært ampert. Vi har jo endel småslåssing, men at så mange er involvert på Årnes er vi ikke vant til, sier operasjonsleder ved Romerike politidistrikt, Bjørn Jahr, til Dagbladet.no.

Politiet fikk melding om bråk klokken 00.20, og brukte to timer på å få roet situasjonen. Det var vakter ved utestedet Backstage som ringte politiet etter å ha mistet kontrollen over situasjonen. Ingen skal være alvorlig skadet i slagsmålet. Fire personer er innbrakt.

Det var to gjenger med norske ungdommer som gikk til angrep på hverandre. Politiet har enda ikke klarlagt hele hendelsesforløpet.

- Noen sier det var en gjeng fra Jessheim som slåss med en gjeng fra Nes, men andre sier det var to gjenger fra Nes. Vi klarlegger nå hva det var som hendte, sier Jahr.

En politimann fikk et slag i ansiktet, og måtte på legevakten.

Det skal ha vært ungdommer sent i tenårene og tidlig i 20-årene som deltok i slagsmålet. Fire personer er anholdt - to 19-åringer, en 22-åring og en 23-åring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer