Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

1.500 kunder uten strøm i Agder, Telemark og Vestfold

I overkant av 1.500 kunder var i 18-tiden søndag uten strøm i Agder, Telemark og Vestfold, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat.

STRØMLØST: Over 1500 kunder er uten strøm i Agder, Telemark og Vestfold. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
STRØMLØST: Over 1500 kunder er uten strøm i Agder, Telemark og Vestfold. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fleste kundene er knyttet til nettet til Agder Energi, som i 22-tiden oppga på sin hjemmeside at 1.245 kunder var strømløse.

Natt til søndag oppsto det flere nye feil på grunn av våt og tung snø som førte til at trær la seg på linjenettet. All snøen gjør det vanskelig for montørene å ta seg fram i terrenget. Dermed tar feilrettingsarbeidet tid, opplyser Agder Energi.

Søndag var det ny befaring med flere helikoptre for å få oversikt over skadeomfanget.

På Sørlandsbanen er det forsinkelser mellom Kristiansand og Sira på grunn av vanskelige værforhold. Det berører lokaltoget mellom Stavanger og Egersund og regiontoget mellom Oslo og Stavanger.

Bratsbergbanen mellom Skien og Nordagutu er stengt for trafikk grunnet trær som sperrer sporet. Det er anslått at trafikken er i gang igjen tirsdag. Feilen påvirker lokaltoget mellom Porsgrunn og Notodden.

Vestfoldbanen mellom Skien og Larvik var stengt for trafikk søndag kveld fordi et tog sperrer linjen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!