Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

15,2 millioner i tippepremier ikke hentet

Nå skal alle spillere registreres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I løpet av fjoråret var det i alt 15,2 millioner kroner i tippepremier som ikke ble hentet av uregistrerte spillere. Heretter vil ikke det kunne skje.

Fra juni i år vil alle være sikre på å få premiene sine, selv om de glemmer å kontrollere eller mister kvitteringen.

Da innfører Norsk Tipping hundre prosent registrering av alle spillere. Det er Lotteritilsynet som har bedt om en slik ordning, men det er neppe hensynet til spillerne som er motivet.

- Registrert spill hindrer at noen bruker vinnerkvitteringer til hvitvasking. I tillegg vil ordningen sikre at vi forvalter spillemarkedet med sosialt ansvar. Aldersgrensen på 18 år for Oddsen vil blant annet bli effektiv, sier direktør i Norsk Tipping, Aksel Krogvig.

I dag har 1,8 millioner nordmenn spillerkort. Det betyr at ni av ti kunder hos Norsk Tipping allerede er registrert.

(NTB)

HENTET IKKE 15 MILLIONER I PREMIEPENGER  Norsk Tipping innfører registrering av alle spillere hos dem, for å hindre misbruk av vinnerkvitteringer. I 2007 var det 15,2 millioner i premiepenger som aldri ble hentet fra eiere av uregistrerte kvitteringer. Illustrasjonsfoto: NORSK TIPPING
HENTET IKKE 15 MILLIONER I PREMIEPENGER Norsk Tipping innfører registrering av alle spillere hos dem, for å hindre misbruk av vinnerkvitteringer. I 2007 var det 15,2 millioner i premiepenger som aldri ble hentet fra eiere av uregistrerte kvitteringer. Illustrasjonsfoto: NORSK TIPPING Vis mer
image: 15,2 millioner i tippepremier ikke hentet
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media