158 pågrepet på «superspreder-fest»

Politiet i Los Angeles har pågrepet over 150 personer etter det de selv omtaler som et massivt superspreder-arrangement.

ULOVLIG FEST: Brudd på smittevernreglene og flere andre lovbrudd, gjorde at politiet pågrep 158 personer på en ulovlig fest i Los Angeles natt til søndag 6. desember. Video: Los Angeles County Sheriff's Department Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 71.56% Første dose: 79.06%

En 17 år gammel gutt bestemte seg for å arrangere fest. Han annonserte festen på Instagram og tok betalt for billetter, ifølge politiet i Los Angeles.

Arrangementet fant sted i et forlatt hus i Palmdale, Los Angeles på lørdag, ifølge politiet.

Totalt ble 158 personer pågrepet. De fleste hadde ikke på seg munnbind, og brøyt flere smittevernregler, mener politiet.

116 av de pågrepne er voksne og 35 er mindreårige, det er uklart om de sju siste er myndige eller ikke.

- Fester som dette inkluderer ofte dop, prostitusjon, mindreårige som drikker og vold, sa sheriff Alex Villanueva på en pressekonferanse.

Totalt ble seks skytevåpen beslaglagt og politiet har reddet ei jente som de omtaler som et 17 år gammelt offer for menneskehandel.

- Vi kommer til å fortsette å bruke skjønn når vi veier lovens faktiske innhold opp mot tanken bak loven. Det er min bestemte oppfatning at denne tilnærmingen er mer effektiv for å begrense spredningen av et potensielt dødelig virus, sier sheriff Villanueva.

Villanueva sa på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag at han mente det var på tide å åpne utelivet i millionbyen igjen, for å få slutt på de ulovlige festene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer