16-årig gutt døde på vei til skolen

Ble funnet på gårdsvei, politiet etterforsker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har innledet etterforskning etter at en 16-årig gutt i dag morges ble funnet død på en gårdsvei på Otterøy utenfor Namsos, skriver Trønder-Avisa.

- Jeg kan bekrefte at vi etterforsker det som et mistenkelig dødsfall, sier Bengt Ivan Blom, etterforskningsleder ved Nord-Trøndelag politidistrikt, til Dagbladet.

Skulle ta skolebussen Ifølge Blom ble gutten funnet av familiemedlemmer kort tid etter at han hadde gått for å ta skolebussen, i 07-tida.

- Han bodde på gården som gårdsveien fører til, sier etterforskningslederen.

Luftambulanse ble tilkalt, men gutten ble erklært død på stedet.

Det var ingen kjente øyenvitner til dødsfallet. Politiet sier de ikke har grunnlag for å tro at det er skjedd noe kriminelt - men «etterforsker bredt og utelukker ingenting».

Obduksjon Tekniske etterforskere har vært på åstedet for å sikre spor, og den døde gutten vil bli fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim for rettsmedisinsk undersøkelse, som politiet håper vil bringe mer klarhet i saken.

- Vi håper å ha den foreløpige obuksjonsrapporten på mandag eller tirsdag, sier Blom.

Han vil ikke utdype hvilke skader gutten har pådratt seg.

Det skal etter hvert tas avhør i området, og etterforskningslederen oppfordrer folk som kan ha sett noe av betydning for saken, til å melde seg på politiets fellesnummer 02800.

Blom opplyser at kriseteamet i Namsos kommune er aktivisert.

- De har tatt seg av familien og besøkt skolen. Det skal etter hvert avholdes en minnestund for gutten, sier han.