16-årig jente knivdrept

Politiet i Bodø pågrep i formiddag mannen som er mistenkt for knivdrapet på Linn Charlott Nesblom (16)i Meløy i går kveld. Bygda er i sjokk etter drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bygda Halsa i Meløy i Nordland er i sjokk etter drapet på 16-åringen. Den 28 år gamle mannen ble pågrepet i Bodø sentrum ved 12.30-tida i dag.

- Pågripelsen skjedde helt udramatisk, og mannen overga seg etter at vi hadde vært i telefonisk kontakt, sier jourhavende ved Bodø politidistrikt Ann Rødvei til Dagbladet :på nettet.

Mannen er pågrepet siktet for forsettlig drap. 28-åringen skal gjentatte ganger ha kommet med trusler om å drepe jenta. Foreldrene hennes anmeldte så sent som i september 28-åringen til politiet for legemskrenkelse av datteren.

Store politistyrker jaktet på mannen etter at de ble varslet om drapet ved 23-tida i går kveld. Den 16 år gamle jenta ble drept med kniv i en leilighet i Halsa på Meløy. Det skal ha vært en mann til involvert i episoden som endte med at 16-åringen døde. Mannen skal selv ha kontaktet politiet og skal nå være utenfor drapsmistanke.

Politiet vil ikke si noe om hendelsesforløpet. Rødvei vil ikke si om det dreier seg om et sjalusidrap.