16-åring alvorlig skadd i trampolineulykke

Den andre alvorlige trampolineulykken på to dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 16-åring ble i går kveld brakt til Kongsvinger sjukehus etter en trampolineulykke, før han  23-tiden ble fløyet med ambulansehelikopter til Ullevål universitetssykehus med store skader.

- Vi har ingen opplysninger i saken annet enn at vi kan bekrefte at han er her, sier Marit Stenbråthen ved Ullevål universitetssykehus til Dagbladet.no.

Politiet fikk melding om ulykken i 21.30-tiden.  Gutten har ifølge politiet landet forkjært i forbindelse med forsøk på å ta salto, og har pådratt seg nakkeskader, skriver avisen Glåmdalen. Han skal ha mistet førligheten i deler av kroppen.

Dette er den andre alvorlige trampolineulykken på to dager. I går omkom en 11 år gammel gutt i en trampolineulykke på Lena i Østre Toten. Familien blir tatt hånd om av kriseteamet i kommunen, bestående av blant annet prest og lege.

- Dette er helt uforståelig. Jeg kan ikke fatte hva som har skjedd. De nettene er jo så sikre, sa daglig leder Kurt Chetkowski i Jumpking AS, Norges største produsent av trampoliner i går kveld til Dagbladet.no.

Han kjenner saken fra media og vet ikke hvilken produsent som står bak den aktuelle trampolinen. Chetkowski har solgt 50 000 trampoliner i løpet av 15 år, og aldri før har han hørt om en tilsvarende ulykke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer