Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

16-åring banket opp av gjeng

Slått ned av snaubarbert ungdomsgjeng i Bergen sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Hordaland leter etter en ungdomsgjeng som skal ha slått ned og sparket en 16 år gammel gutt på Festplassen i sentrum av Bergen i går kveld. Politiet fikk melding om ugjerningen klokka 23.35.

Bergens Tidenes nettutgave (BT) skriver at gjerningsmennene skal være snaubarbert på hodet, og at de skal være i alderen 17-20 år.

— Etter våre opplysninger framstår dette som uprovosert vold. Offeret lå strak ut etter angrepet, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt til BT.

16-åringen klaget i går over hodesmerter og ble sendt ti legevakten for sjekk. Operatør Frode Kolltveit ved Hordaland politidistrikt forteller til Dagbladet at gutten nå er sendt til nevrokirurgisk avdeling ved Haukeland universitetssykehus.

- Vi har ikke fått opplysninger om skadeomfanget, sier Kolltveit.

Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, men politiet har vitner som vil kontaktes for den videre etterforskningen.

Den skadede 16-åringen er fra Bergen. Politiet har ikke kjennskap til om ugjerningen er rasemotivert.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling