16-åring døde i utforkjøring

En 16 år gammel gutt døde i forbindelse med en utforkjøring på riksvei 13 ved Barkved på Jørpeland i går kveld. Bilføreren, en 18 år gammel mann er alvorlig skadd

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Bilen har hatt en skrens, men vi kjenner ikke årsak til ulykken. Vi har sperret av stedet der ulykken skjedde og det vil bli foretatt videre tekniske undersøkelser fredag, sier operasjonsleder Arvid Jensen ved Rogaland politidistrikt til NTB. 16-åringen og biilføreren, en 18 år gammel gutt, ble fraktet til Sentralsykehuset i Rogaland etter utforkjøringen ved tettstedet Barkved ved Jørpeland.

16-åringen døde senere av skadene. 18-åringen er alvorlig skadd.

Fastklemt

Politiet fikk melding om utforkjøringen 22.15 i går kveld, og politi og redningsmannskaper var raskt på stedet. Den 18 år gamle sjåføren satt fastklemt, men det lyktes etterhvert redningsmannskaper å få gutten ut.

Lettere skadd ved Husnes

Ved Husnes utenfor Kvinnherad i Hordaland ble en gutt lettere skadd etter at en bil med fire ungdommer, alle i 18-19 års alderen, kjørte av veien ved 22-tiden i går kveld.

- 18-åringen fikk lettere skader og tilstanden er stabil, opplyser Haukeland universitetssykehus fredag morgen til NTB.

De tre andre i bilen kom fra ulykken uten skader.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer