16-åring funnet livløs i bagasjerom etter biljakt: - Det var ingen tegn på synlige skader

Politiet har siktet fire personer for promillekjøring.

PÅGREPET: Fire personer ble pågrepet på Grünerløkka i Oslo i natt etter en biljakt. I bilens bagasjerom ble det funnet en livløs 16 år gammel gutt. Foto: Even Rise, Aktuell Sikkerhet / Pronto kommunikasjon as
PÅGREPET: Fire personer ble pågrepet på Grünerløkka i Oslo i natt etter en biljakt. I bilens bagasjerom ble det funnet en livløs 16 år gammel gutt. Foto: Even Rise, Aktuell Sikkerhet / Pronto kommunikasjon as Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet etterforsker for fullt etter at en 16 år gammel gutt i natt ble funnet livløs i bagasjerommet på en bil på Grünerløkka i Oslo.

Det er imidlertid fortsatt mange ubesvarte spørsmål og et uklart hendelsesforløp om hva som skjedde.

Det var 02.23 i natt politiet fikk melding fra et vitne om at en person ble kastet inn i bagasjerommet på en bil på Vestli i Oslo.

Politiet var nære stedet og fant bilen og forsøkte å stoppe den. Sjåføren ville imidlertid ikke stoppe for kontroll og kjørte mot Oslo sentrum. Det endte i en biljakt i Oslo sentrum, hvorpå politiet fant 16-åringen. - Fornærmede var livløs da han ble funnet, men hadde ikke noe øvrige skader. Det var ingen tegn på synlige skader, sier vaktleder ved kriminalvakta i Oslo, Janne Kroglund, til Dagbladet.

Fire siktet I bilen var det medregnet fornærmede til sammen fem personer født mellom 1996 og 2001. Tre av personene i bilen er pågrepet og sitter i sentralarresten til Oslo-politiet. Den yngste av dem som i går ble anholdt av politiet er bare 14 år og ble overlatt til barnevernsvakta. De fire er nå siktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer