SLÅTT I HODET MED STEIN: Politiet sperret søndag kveld av åstedet på Stovner i Oslo der en 16-åring ble overfalt av en ungdomsgjeng tidligere på kvelden.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SLÅTT I HODET MED STEIN: Politiet sperret søndag kveld av åstedet på Stovner i Oslo der en 16-åring ble overfalt av en ungdomsgjeng tidligere på kvelden. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

16-åring i koma etter steining

Overfalt av opptil åtte gutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 16 år gammel gutt er lagt i kunstig koma etter at han ble slått i hodet med steiner ved Haugenstua i Oslo søndag kveld.


16-åringen ble innlagt på Ullevål universitetssykehus i Oslo med alvorlige skader etter overfallet.


- Det kan ha vært opptil åtte ungdommer som var sammen om å gi gutten kraftig juling. Han skal blant annet ha blitt slått i hodet med steiner, fortalte operasjonsleder Sven-Martin Ege i Oslo politidistrikt til NTB søndag kveld.


16-åringen og en kamerat tok bussen fra Stovner. Da de gikk av på Haugenstua ble de overfalt og angrepet av en gjeng jevnaldrende ungdommer.


Politiet fikk melding om overfallet klokken 19.19. To gutter, 14 og 15 år gamle, ble pågrepet i nærheten av åstedet en halvtimes tid etter overfallet. De to guttene skal overføres til barnevernet etter avhør.


- Foreløpig er det bare disse to som er pågrepet i saken, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt mandag morgen.


Mye tyder på at at bakgrunnen for overfallet var blikkontakt og kommentarer som ikke falt i god jord.


(NTB)