16-åring knivstukket i masseslagsmål

En mann er knivstukket, og ni er pågrepet, etter at til sammen 150 personer barket sammen i to separate masseslagsmål i Oslo sentrum i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oslo-politiet fikk melding om det første masseslagsmålet klokka 19.35 i kveld. Opptil hundre mennesker hadde barket sammen i Rosenkrantzgate i sentrum av hovedstaden, og politiet pågrep ni personer.

Under arrestasjonene skal to politifolk blitt sparket i hodet.

- Vi fikk ikke helt oversikten over hva som var skjedd, for vi fikk melding om enda et masseslagsmål nesten samtidig, sa operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no tidligere i kveld.

- Alle de ni var på en eller annen måte involverte i det som skjedde, men vi vet ennå ikke om de to som skal ha sparket politifolkene er pågrepet, sier Belle.

Knivstukket

Tolv minutter etter at politiet ble varslet om tumultene i Rosenkrantzgate, kom meldingen om at omtrent femti mennesker hadde røket sammen ute på Grønlands Torg.

Her ble en 16-årig gutt knivstukket.

- Han ble stukket i armen, men han skal ikke være alvorlig skadd. Ingen er pågrepet etter dette slagsmålet, men vi leter etter en gjerningsmann, sier Belle.

- Vi har ingen holdepunkter for å tro at det var noen sammenheng mellom de to slagsmålene, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.