Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

16-åring knivstukket

Stukket flere ganger i brystet etter masseslagsmål. Ingen pågrepet så langt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 16-åringen skal være påført fire-fem knivstikk i brystet etter et sammenstøt mellom to festklare ungdomsgrupperinger på en buss i Oslo.

- Vi fikk melding om at en gjeng ungdommer sloss på en buss på Kjelsås omtrent klokka 23.30. Da vi kom fram sto bussen i ro, og en 16-åring var da blitt knivstukket i brystet, sier vaktleder Oddleif Sveinungsund ved krimvakta i Oslo til Dagbladet.no.

16-åringen ble sendt til Ullevål sykehus. Tilstanden i morgentimene er stabil, og han vil ifølge vaktleder Sveinungsund bli avhørt i løpet av dagen.

- Det er for tidlig å si noe årsaken til hendelsen, sier operasjonsleder Kjetil Kroken til Dagbladet.no.

Politiet endevendte i natt området med blant annet helikopter og sporhunder i jakten på skyldige. Ifølge vitner er det snakk om flere personer. Ingen er så langt blitt pågrepet i saken.

- Etterforskningen fortsetter, og vi har gode videoopptak fra bussen. Vi har godt håp om å få oppklart saken, sier vaktleder Sveinungsund.

Dagbladet.no følger saken.

16-åring knivstukket
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling