16-åring lagt i koma etter å ha blitt overfalt

Ble overfalt og slått i hodet med steiner ved Haugenstua i Oslo søndag kveld.

OVERFALT:
Politiet sperret søndag kveld av åstedet på Stovner i Oslo der en 16-åring ble overfalt av en ungdomsgjeng tidligere på kvelden.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
OVERFALT: Politiet sperret søndag kveld av åstedet på Stovner i Oslo der en 16-åring ble overfalt av en ungdomsgjeng tidligere på kvelden. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet forsøkte mandag å kartlegge hendelsesforløpet etter at en 16 år gammel gutt ble overfalt og slått i hodet med steiner ved Haugenstua i Oslo søndag kveld.

16-åringen ble innlagt på Ullevål universitetssykehus i Oslo med alvorlige skader etter overfallet. Gutten ble lagt i kunstig koma.

To jevnaldrende ungdommer ble søndag pågrepet i saken.

- Det kan ha vært opptil åtte ungdommer som var sammen om å gi gutten kraftig juling. Han skal blant annet ha blitt slått i hodet med steiner, sa operasjonsleder Sven-Martin Ege i Oslo politidistrikt til NTB søndag kveld.

Overfallet skjedde etter at 16-åringen og en kamerat tok bussen fra Stovner til Haugenstua. Da de gikk av bussen, ble de overfalt og angrepet av en gjeng jevnaldrende ungdommer som satt på samme buss.

Politiet fikk melding om overfallet klokken 19.19. To gutter ble pågrepet i nærheten av åstedet en halvtimes tid etter overfallet.

- To personer er pågrepet. Vi har hatt en tredje person inne til avhør, men vedkommende er under 15 år og dermed ikke pågrepet i saken. Nå jobber vi med å kartlegge hendelsesforløpet. Vi foretar også avhør av de to pågrepne, sa politiadvokat Arne Donald Andersen i Oslo politidistrikt til NTB ved 18-tiden mandag.

Han legger til at arbeidet med å oppklare saken, går tregere enn normalt fordi det er påske.

Ifølge Dagbladet.no skal bakgrunnen for overfallet være blikkontakt og kommentarer som ikke falt i god jord. (©NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer