16-åring pågrepet etter knivstikking i Oslo i natt

- Det tyder på at det er mer alvorlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Personen som i natt ble pågrepet etter en voldsepisode på Galgeberg i Oslo er en 16 år gammel mann. Det melder TV 2.

Barnevernet skal være varslet om saken.

Politiet fikk melding om hendelsen rundt klokka 01.30 i natt, og opplyste kort tid seinere at en person trolig var skadd med kniv.

Politiet har ikke fått bekreftet at det var brukt kniv, men sier det er sannsynlig.

- Vedkommende hadde diverse skader i kroppen og sendt til sykehus. Vi har ikke status på omfang, men det tyder på at det er mer alvorlig når han er sendt til sykehus enn for eksempel legevakten, sier operasjonsleder Tor Jøkling til TV 2.

Han skal ha blitt påført skadene i en oppgang utenfor en leilighet i bydelen og var bevisst da han ble kjørt til sykehus.

De første meldingene fra vitner gikk ut på at mannen var angrepet av tre personer, men politiet tror de nå har pågrepet hovedmannen bak handlingen, sier operasjonslederen til VG.

- Ut fra diverse vitneobservasjoner og personkunnskap kom vi etter hvert frem til navnet på en mistenkt, og på grunnlag av de opplysninger slo vi til på en adresse på Tøyen. På utsiden av denne adressen påtraff vi mistenkte, som vi pågrep uten dramatikk. Det er altså en 16 år gammel gutt, som nå sitter i arresten og vil bli avhørt lørdag formiddag, sier Jøkling  til avisa.

Dagbladet følger saken.