Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

16-åring påtent av guttegjeng

- Jeg rullet meg rundt på bakken, men det sluttet ikke å brenne. Jeg fikk panikk, forteller den sterkt forbrente gutten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En guttegjeng etterforskes av politiet i Trondheim etter at de skal ha helt bensin på en 16-åring og tent på. Ugjerningen skjedde på Lian i Trondheim lørdag kveld.

- Jeg kjente at jeg ble våt på beina. Da jeg så flammene på min egen fot, fikk jeg panikk, sier forbrenningsofferet, Christoffer (16), til Adresseavisen.

- Jeg rullet meg rundt på bakken, men det sluttet ikke å brenne, sier han videre.

Først etter et drøyt minutt ble flammene sluknet. Da grep en av kameratene Christoffer og bar ham ned til en bil. Deretter ble han kjørt til sykehuset. 16-åringen er nå innlagt på St. Olavs Hospital med tredje grads forbrenninger, ifølge avisa.

16-åringen skulle på overnattingstur med noen skolekamerater, da tre gutter angrep dem med bensin og tente på dem.

Flere navngitte, jevnaldrende gutter er blitt avhørt av politiet. Men foreløpig vet ikke politiet hvem av guttene som var involvert.

- Vi ser meget alvorlig på det som er skjedd, og vil sette mye inn på å komme til bunns i saken, sier vaktleder Jon Holiløkk ved kriminalvakten på Sentrum politistasjon i Trondheim til Adresseavisen.

Gutten ble raskt fraktet til St. Olavs Hospital, der han behandles for andre og tredje grads forbrenninger. Også en kamerat ble sendt til sykehuset. Han ble i også dynket i bensin, men klarte å rømme fra angriperen før han fikk tent på. En tredje gutt klarte å kvele ilden selv, etter at han fikk dynket bensin på beinet.