Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

16-åring risikerer krav etter bombetrussel

Kjøpesenteret Torgkvartalet i Stjørdal vurderer å kreve erstatning fra den 16 år gamle gutten som ringte inn en bombetrussel mot senteret sist fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bombetrusselen kostet butikksenteret tapte inntekter. Senterledelsen har antydet at det kan dreie seg om inntil tre millioner kroner i tapt omsetning. Senteret hadde i tillegg utgifter i forbindelse med evakueringen av flere hundre mennesker.

- Det er klart at tapet vårt var såpass omfattende at vi vurderer å kreve erstatning, sier senterleder Hugo Dønjar til Adresseavisen.

16-åringen fra Stjørdal meldte seg selv for politiet og tilsto at han sto bak trusselen. Det gjenstår likevel fortsatt etterforskning i saken.

- Vi jobber med å kartlegge hendelsesforløpet. Det ser ut til at han har regissert det alene. Hvordan det er gjort, ønsker jeg ikke å gå i detaljer på før vi er ferdig med etterforskningen, sier etterforskningsleder Bjørnar Kyllo ved Stjørdal lensmannskontor.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media