16-åring tilstår å ha satt opp kameraer i damegarderobe

- Mye som tyder på at han har vært alene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 16 år gammel gutt har overfor politiet innrømmet å ha satt opp skjulte kameraer i damegarderoben i Skjeberghallen i Sarpsborg i Østfold.

I slutten av forrige uke ble de oppdaget to spionkameraer som så ut som klesknagger i en damegarderobe i Skjeberghallen - en garderobe som blant annet benyttes av elever ved Borg videregående skole.

Politiets etterforskning førte dem til en 16 år gammel gutt, som nå har erkjent å ha montert de to kameraene i damegarderoben, skriver Sarpsborg Arbeiderblad tirsdag.

- Han ble pågrepet mandag ettermiddag og har i avhør erkjent at han har montert kameraene, opplyser krimsjef Kai Andersen ved Sarpsborg politistasjon til avisen.

Krimsjefen opplyser at 16-åringen har forklart at han har var alene om å montere de to kameraene.

- Det er mye som tyder på at han har vært alene, men vi undersøker om det kan ha vært flere med på dette, sier Andersen.

Politiet har etter at saken ble kjent fått en rekke henvendelser fra personer som frykter at de er filmet av spionkameraene, men krimsjefen beroliger disse med at kameraene ikke var på nett.

- Det er heller ikke noe innhold på kameraene, og den siktede har ikke kunnet nyttiggjøre seg av noe innhold. Det er fortsatt tidlig i etterforskningen, men mye tyder på at kameraene har hengt oppe i kun kort tid, sier Kai Andersen.

(NTB)