16-åring tiltalt for vold og trusler

En 16 åring, som skal ha skremt jenter og foreldre i bydelen Østensjø i Oslo, er tiltalt for vold og trusler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

16-åringen er tiltalt for to tilfeller av legemsfornærmelser mot to jevnaldrene jenter. Ifølge tiltalen slo 16-åringen den første jenta i ansiktet med flat hånd, han dyttet henne, lugget henne og dyttet ansiktet hennes ned i en madrass, slik at hun ikke fikk puste. 16-åringen skal også ha dyttet henne, slik at hun falt i gulvet. Dette skjedde angivelig om ettermiddagen 21. oktober i fjor. Jenta var på det aktuelle tidspunktet 16 år.

T-skjorte Tenåringen er tiltalt for vold mot en annen jente ved midnattstider 29. april i år. I samme gate, men på en annen adresse som det første forholdet, skal 16-åringen ha dyttet en jevnaldrene jente, før han tok tak i t-skjorte hennes på magen og rev den av henne. Påtalemyndigheten  har i tiltalebeslutningen tatt forbehold om at 16-åringen blir dømt til å betale oppreisning/erstatning til jentene. Almene hensyn krever påtale for voldstilfellene.

Jaget rundt Oslopolitiet har tiltalt 16-åringen for drapstrusler mot mora til jenta som han skal ha utsatt for vold 29. april. Ifølge tiltalen kom 16-åringen med truslene mot mora onsdag 25. april i år, bare fire dager før det påståtte voldsovergrepet mot dattera. Mora har forklart at hun ble jaget rundt i leiligheten sin av 16-åringen, mens han brølte og pekte med lang- og pekefingeren mot øynene hennes. Han skal også ha knyttet hånden sin, og beveget den foran ansiktet til mora, før han uttalte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer