16-åring tiltalt for vold og trusler

Skal ha skremt jenter og foreldre i bydelen Østensjø i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 16-åringen er tiltalt for to tilfeller av legemsfornærmelser mot to jevnaldrende jenter. Ifølge tiltalen slo 16- åringen den første jenta i ansiktet med flat hånd, han dyttet henne, lugget henne og dyttet ansiktet hennes ned i en madrass, slik at hun ikke fikk puste.

16-åringen skal også ha dyttet henne, slik at hun falt i gulvet. Dette skjedde angivelig om ettermiddagen 21. oktober i fjor. Jenta var på det aktuelle tidspunktet 16 år.

- Rev av T-skjorta Tenåringen er tiltalt for vold mot en annen jente ved midnattstider 29. april i år. I samme gate, men på en annen adresse som det første forholdet, skal 16- åringen ha dyttet en jevnaldrende jente, før han tok tak i t-skjorta hennes på magen og rev den av henne.

Påtalemyndigheten har i tiltalebeslutningen tatt forbehold om at 16-åringen blir dømt til å betale oppreisning/erstatning til jentene.

Allmenne hensyn krever påtale for voldstilfellene. Oslopolitiet har tiltalt 16-åringen for drapstrusler mot mora til jenta som han skal ha utsatt for vold 29. april. Ifølge tiltalen kom 16-åringen med truslene mot mora onsdag 25. april i år, bare fire dager før det påståtte voldsovergrepet mot dattera. Mora har forklart at hun ble jaget rundt i leiligheten sin av 16-åringen, mens han brølte og pekte med lang- og pekefingeren mot øynene hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer