16-åring tvunget inn i bil og voldtatt

Den 16 år gamle jenta ble tvunget inn i en bil, kjørt langt unna og voldtatt. Etter en times mareritt ble hun sluppet av utenfor et danselokale. Den angivelige gjerningsmannen er fremdeles på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta kom i snakk med en ukjent mann, og ble tvunget inn i bilen hans ved Grue rådhus i Hedmark klokka 23.30 i går kveld. Bilen med den livredde jenta kjørte nordover langs Riksvei 20 i retning Elverum. Ved Flisa kjørte bilen over Glomma, og mot Kirkenær for den stanset. Voldtekten skal ha blitt utført på en bussholdeplass på Riksvei 210, litt syd for Sandsta.

- Etter voldtekten kjørte mannen henne til Kirkenær sentrum, og slapp henne av ved Gruehallen, der det var en offentlig dansefest. Jenta tok umiddelbart kontakt med oss, og vi fikk meldingen klokka 0030, sier lensmann Per Dahl i Grue til Dagbladet.

- Jenta har vært i kontakt med lege og bistandsadvokat. Vi har snakket med henne, og hun skal bli formelt avhørt i ettermiddag, sier Dahl.

Voldtektsmannen skal være i 40-årene. Han har lyst, krøllete hår. Mannen skal ikke være spesielt høy, men er kraftig. Han hadde mørk bukse og trøye, og brun skinnjakke. Han snakket hedmarksdialekt.

Bilen hans skal være middels stor og hvit eller grå. Politiet vil gjerne ha tips i saken.