16-åringen erkjenner å ha drept Therese (15)

Men nekter for at det var overlagt drap.

«JEG KOMMER STRAKS:» Det var den siste SMS-en Therese Johansson Rojo (15) sendte til venner rett før hun ble funnet med livstruende skader. Jenta ble erklært død da hun ankom sykehuset natt til søndag. Foto: Jan Düsing/EXPRESSEN
«JEG KOMMER STRAKS:» Det var den siste SMS-en Therese Johansson Rojo (15) sendte til venner rett før hun ble funnet med livstruende skader. Jenta ble erklært død da hun ankom sykehuset natt til søndag. Foto: Jan Düsing/EXPRESSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Stum og med ansiktet gjemt under et gult pledd for de som var tilstede under fengslingsmøtet  i Södertörns tingrett, erkjente den 16 år gamle gutten drap på Therese Johansson Rojo (15).

Men 16-åringen erkjente ikke overlagt drap som han er siktet for, skriver den svenske avisa Expressen.

I avhør har både 16-åringen og hans jevnaldrende kjæreste kommet med forklaringer, som gjør at han kan varetektsfengsles for drap, sier guttens forsvarer, Claes Borgström.- Han innrømmer at det finnes skjellig grunn til å fengsle ham for drap, sa forsvareren, da fengslingsmøtet begynte klokka 14.00.

Han krevde at 16-åringen skulle slippe vanlig varetektsfengsling, og i stedet sitte på en lukket institusjon for unge gutter. Dommeren valgte imidlertid å fortsatt varetektsfengsle gutten ut fra skjellig grunn til mistanke om overlagt drap.

KjærlighetsdramaTherese Johansson Rojo (15) ble funnet livstruende skadd med kvelningsmerker på halsen i et skogholt i Stureby, sør for Stockholm natt til søndag. Den 15 år gamle jenta ble erklært død da hun ankom sykehuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer