16-åringer siktet for grov vold

En 28-årig oslomann ligger livstruende skadd på Ullevål sykehus. Han ble slått ned på Stortorget ved firetida natt til i går. To 16-årige gutter er siktet for grov legemsbeskadigelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det brutale overfallet skjedde ved bok- og papirforretningen Rich. Andvord på Stortorget i Oslo. Mannens kjæreste var vitne til overfallet.

- Hendelsesforløpet forut for hendelsen er uklart. Vi vet at det var bråk rundt en sølvgrå Mitsubishi personbil, der flere personer var involvert. Blant annet ble en bilrute knust, opplyser politiinspektør Gunnar Larsen.
Tumultene rundt bilen skal ha påkalt 28-åringens oppmerksomhet. Han ble trukket inn i bråket og skal ha slått og sparket slik at han falt og slo hodet i brosteinen. Mannen fikk alvorlige hodeskader og ble operert på Ullevål i går.

- - 16-åringene ble pågrepet umiddelbart. Vi har avhørt flere vitner til hendelsen, men ønsker å komme i kontakt med flere, sier Larsen.
Bilen ungdommene disponerte, skal tilhøre et familiemedlem. Politiet avgjør i dag om de to framstilles for varetektsfengsling.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer