Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

16 arrestert etter messeslagsmål

13 menn og tre kvinner ble lørdag morgen arrestert av politiet i Troms etter et brutalt masseslagsmål på et messearrangement i Nordkjosbotn i Balsfjord kommune.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer ble skadd etter at de ble angrepet av et ukjent antall ungdommer på et massearrangement i Nordkjosbotn i Balsfjord kommune.

En av de tre personene ble slått med en biljekk, mens de to andre ble sparket og slått av ungdomsgjengen.

En av de to personene som ble slått og sparket, fikk så alvorlige skader at politiet måtte be om legehelikopter fra Universitetssykehuset i Nord-Norge.

- Skadene for de tre er til dels alvorlige. Men ingen av dem er livstruende skadd, opplyser operasjonsleder Bengt Giæver Johansen ved Troms politidistrikt til NTB.

Slagsmålet skjedde under Nordkjosmessa, et årlig messearrangement hvor det pleier å samle seg masse folk både til messe og fest og moro.

Politiet i Troms kunne lørdag morgen ikke si noe om bakgrunnen for masseslagsmålet, og de vet heller ikke hvor mange som var involvert i slagsmålet.

- Så langt er totalt 16 personer brakt inn til avhør. Flere av dem er under 18 år, sier Johansen til NTB.

Politiet vil lørdag ettermiddag ta stilling til om de skal løslates eller om de vil bli sittende i politiarresten i Tromsø til over helgen.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media