16-barnsforeldre funnet drept

Hadde adoptert tolv av barna sine.

STORFAMILIE:  Ekteparet Byrd og Melanie Billings hadde 16 barn, og 12 av dem hadde de adoptert. Torsdag ble ektepartet brutalt skutt og drept i sitt hjem i Florida, mens åtte av barna var i huset. FAKSIMILE: Pensacola News Journal
STORFAMILIE: Ekteparet Byrd og Melanie Billings hadde 16 barn, og 12 av dem hadde de adoptert. Torsdag ble ektepartet brutalt skutt og drept i sitt hjem i Florida, mens åtte av barna var i huset. FAKSIMILE: Pensacola News JournalVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ekteparet Byrd (66) og Melanie Billings (43) ble torsdag funnet skutt og drept i sin bolig i Beulah i Florida, melder CNN.

Paret hadde hele 16 barn. 12 av dem hadde de adoptert, og seks av disse hadde Downs syndrom.

De andre adoptivbarna kom fra hjem der de hadde blitt utsatt for seksuelle og fysiske overgrep og narkotikamisbruk.

Ifølge lokalavisa Pensacola News Journal var åtte av barna tilstede i familiehuset da foreldrene ble skutt. Ingen av barna, som var mellom spedbarnsalder og 14 år, skal ha kommet til skade.

Tre menn sett
Billings-paret ble brutalt drept med flere skudd hver. Ifølge politiet dreier det seg trolig om et væpnet innbrudd.

- Innbrudd kan føre til drap. Vi kommer til å etterforske dette sporet videre, sier sheriff i Escambia County, David Morgan, til lokalavisa.

Ifølge sheriffen er politiet spesielt interessert i tips om en rød varebil som er fanget opp av et overvåkningskamera i det den ankommer familiens hus ved 19-tida torsdag kveld.

Tre hvite menn kledd i svart skal ha kommet ut av bilen.

45 minutter seinere ble ekteparet Billings funnet drept på soverommet sitt.

- Gode mennesker
Det vesle lokalsamfunnet i Beulah er ifølge Pensacola News Journal i sjokk over drapene.

Karla Arnold (47), en butikkarbeider som jobber på en butikk like i nærheten av åstedet, forteller at Billings-familien har handlet i butikken i årevis.

- De var veldig gode mennesker. Barna var med dem av og til. Noen av dem hadde Downs syndrom og satt i rullestol, forteller hun til lokalavisa.