16 husløse etter storbrann i Drammen

Tolv personer ble evakuert fra huset. I tillegg ble ti personer evakuert fra nabobygningen.

16 HUSLØSE:  Brannvesenet driver i morgentimene med etterslokking ved et hus som
brant ned i Christian Bloms gate i Drammen natt til onsdag. 16 personer ble husløse.
Foto: Terje Bendiksby/NTB Scanpix.
16 HUSLØSE: Brannvesenet driver i morgentimene med etterslokking ved et hus som brant ned i Christian Bloms gate i Drammen natt til onsdag. 16 personer ble husløse. Foto: Terje Bendiksby/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En eldre trebygning med flere leiligheter i Drammen sentrum, ble totalskadd i en brann natt til onsdag. Åtte personer ble sendt til sykehus og 22 personer ble evakuert.

- Åtte personer, blant dem en gravid kvinne ble sendt til sykehus eller legevakt for behandling av røykskader. En av de åtte, en kvinne, er innlagt på sykehus for observasjon, forteller operasjonsleder Tor Stein Hagen i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Bygningen som brant ligger rett under E18-broen som går gjennom Drammen, men det ble aldri nødvendig å stenge veien. Brannen var synlig fra store deler av Drammen.

Politiet fikk melding om brannen klokken 1.20. Politiet mener alle som bodde i bygningen er reddet ut. Brannvesenet fikk kontroll over flammene ved 3-tiden, vel halvannen time etter at brannen ble meldt.

- Tolv personer ble evakuert fra huset. I tillegg ble ti personer evakuert fra nabobygningen. Det var en stund fare for spredning. Slokkearbeidet vil pågå utover morgenen og formiddagen onsdag. Huset som brant er totalskadd, sier operasjonslederen.

Det er folkeregistrert 16 personer i bygningen som brant. Røykdykkere fra brannvesenet gikk gjennom huset før slokkearbeidet startet, opplyser politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer