Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

16 måneder for Club 4-sjef

Tom Ketil Krogstad er dømt til fengsel i ett år og fire måneder for hallikvirksomhet og ulovlig skjenking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pressetreff i erotisk miljø

De to andre tiltalte i saken, Ratree Hansen (41) og Rune Andersen (34) ble også kjent skyldige i hallikvirksomhet, og dømt til fengsel i henholdsvis ni måneder og seks måneder.

Aktors påstand var 21 måneders fengsel for Krogstad, 12 måneders fengsel for hans 41 år gamle samboer og seks måneder for Andersen, tidligere markedssjef i Club 4.

Påtalemyndigheten utpekte Krogstad som hovedhallik i et stort nettverk av prostituerte i Trondheim. Rune Andersen tilsto hallikvirksomhet under rettssaken, som ble avsluttet forhalvannen uke siden.

Andersen fikk seks måneders fengsel, ifølge VG. Krogstads samboer Ratree Hansen ble dømt til ni måneder i fengsel for sin medvirkning.

Tom Ketil Krogstad reagerer sterkt på dommen.

- Jeg finner dommen helt urimelig når voldshandlinger i dette samfunnet straffes med 30, 40 og 60 dager. Jeg har ikke gjort noe annet ulovlig enn å skjenke alkohol i en lukket klubb, sier Krogstad til Dagbladet.no.

- Jeg reagerer sterkt på rettspraksisen i Norge. Man tolerer vold, men ikke sex og erotikk, sier Krogstad.

- Dessuten har jeg ikke vært hallik den forstand jeg forstår hallikparagrafen. Hvis jeg har vært hallik, så er det en rekke andre som også bør dømmes. Vi går for anke i denne saken.

STRENG STRAFF: Tom Ketil Krogstad fikk 16 måneder i fengsel. Her sammen med sin forsvarer Øysten Skogrand. Foto: SCANPIX

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!