Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- 16 omkom i helikopter­krasj i Vietnam

Styrtet og eksploderte.

STYRTET: Minst 16 personer kan ha mistet livet da et militærhelikopter styrtet og eksploderte i utkanten av Hanoi. 21 personer var om bord maskinen, som var ute på et treningsoppdrag. Foto: EPA / Vnexpress.net
STYRTET: Minst 16 personer kan ha mistet livet da et militærhelikopter styrtet og eksploderte i utkanten av Hanoi. 21 personer var om bord maskinen, som var ute på et treningsoppdrag. Foto: EPA / Vnexpress.net Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så mange som 16 personer skal ha mistet livet da et militærhelikopter styrtet og eksploderte i Vietnam.

Avisen Tuoi Tre melder at 16 soldater er omkommet og fem personer skadd, men har ingen kilde å vise til. Ifølge statlige medier skal minst tolv personer ha omkommet i ulykken som skjedde under en militærøvelse i distriktet Thach That.

Foreløpig lyder den offisielle meldingen fra myndighetene i landet på at flere personer er skadd. Ifølge en lege på militærsykehuset er mange innlagt med alvorlige brannskader og svever mellom liv og død.

En militærkilde opplyser at ulykken skjedde under fallskjermtrening. 21 personer skal ha vært om bord i helikopteret.

Helikopteret eksploderte etter styrten, og redningsarbeidet er krevende.

Flere vitner forteller at helikopteret hadde store problemer i luften før det krasjet. Vietnam kjøper mye av sitt militære utstyr fra Russland, deres allierte fra den kalde krigen. Mye av utstyret er mer enn 20 år gammelt, skriver AP.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!