17 år gammel kioskansatt knivranet i Oslo. Politiet søker etter gjerningsmann

- Viftet med kniven, sier politiet om gjerningsmannen de søker etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Politiet i Oslo søker tirsdag ettermiddag etter en gjerningsmann som skal ha knivranet en Narvesenkiosk ved Hovseter T-banestasjon i Oslo.

En 17 år gammel kvinnelig kioskansatt skal ha blitt truet med kniv.

- Vi gjennomfører et omfattende søk etter gjerningsmannen i nærområdet, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til Dagbladet.

Politiet fikk flere meldinger om hendelsen klokka 13.50 tirsdag. De gikk ut på et mann truet den fornærmede kvinnelige kioskansatte med en kniv.

- Han skal ha viftet med kniven i det som framstår som et ran, og truet til seg et pengebeløp, sier operasjonslederen, som ikke ønsker å gå ut med hvor stort pengebeløpet var.

Politiet søker nå etter en gjerningsmannen. Politiet beskriver ham som lys i huden og i 20-åra. Han skal ha vært iført en lyseblå lue og solbriller og skal ha hatt på seg e ryggsekk.

- Vitneopplysninger tilsier at han løp fra stedet i retning mot Røa, sier operasjonsleder Davidsen.

Den fornærmede 17-åringen skal ikke ha blitt fysisk skadd, men blir tatt hånd om av helsepersonell på stedet.

- Hun har naturligvis vært gjennom en vanskelig situasjon, sier operasjonslederen, som forteller videre at politiet er i dialog med den fornærmede.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer